logo
French (Fr)Nederlands - nl-NLDanish(DK)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Click on the slide!

ACSI Card

Acceptée 01/04 - 08/07 et 21/08 -30/09/2014

Campsite Pont de Bourgogne accepts ACSI Card during the low season. By showing your card you'll get the special price of 17€ per night.

The card will be accepted from 1st April to 8th July and from 21st Ausgust to 30th September 2017. 

 

Click on the slide!

Onze stacaravans

4 & 6-persoons stacaravans

Sinds 2011 kunt u op camping Pont de Bourgogne ook in een stacaravan verblijven. We beschikken over 5 comfortabele Louisiane ZEN stacaravans met eigen houten terras, 3 slaapkamers (maximum 6 personen), volledig ingerichte keuken, etc.
Afgelopen seizoen zijn er bovendien nog 4 stacaravans van het model FIRST bijgekomen, deze zijn geschikt voor maximaal 4 personen ebn hebben 2 slaapkamers.

Click on the slide!

Chalon sur Saône

historische stad, bakermat fotografie

U kunt in Chalon sur Saône heerlijk door het stadscentrum wandelen en bijvoorbeeld een lekker glaasje nuttigen op één van de terrasjes van het Saint Vincent plein, met uitzicht op de kathedraal en oude vakwerkhuizen.

Click on the slide!

Modern Sanitair

comfortabel en schoon

Sinds 2010 beschikt camping Pont de Bourgogne over een nieuw ultramodern sanitairgebouw. Dit mooie en zeer comfortabele gebouw wordt zo goed mogelijk schoongehouden om uw verblijf op Pont de Bourgogne nog aangenamer te maken.

Click on the slide!

Camping Cheques geaccepteerd

01/04 - 05/07 en 17/08 - 30/09/2014


Camping du Pont de Bourgogne accepteert de Camping Cheques. U kunt dus voor slechts 16 € per nacht al op camping Pont de Bourgogne verblijven.

Camping Cheque data 2014 : 1 april - 5 juli en 17 augustus - 30 september 2014

Click on the slide!

Speciale Aanbieding

Géén reserverings kosten!

Beslis op tijd en profiteer van onze Speciale Vroegboek Korting: Géén reserveringskosten voor alle online reserveringen voor 31 maart 2013. Geldig voor verblijf op kampeerplaats van minimaal 3 aaneengesloten nachten. Klik op link voor alle aanbiedingen voor aankomend seizoen

Click on the slide!

Kwaliteitslabel Camping Qualité

600 criteria gecontroleerd

Er is de afgelopen tijd flink geïnvesteerd op Pont de Bourgogne,  met o.a. een nieuw sanitairgebouw, stroomvoorzieningen op alle plaatsen, overdekt terras met gratis wifi... Dit alles heeft geresulteerd in het verkrijgen van de 3 sterren classificatie voor 100 staanplaatsen.
Bovendien hebben we in 2010 tevens het kwaliteitslabel "Camping Qualité" behaald. Dit label wordt behaald na een strenge contrôle op meer dan 600 punten betreffende de ontvangst, het sanitair, de standplaatsen, het schoonhouden en milieu. Een nieuwe contrôle voor het label Camping Qualité zal in 2013 plaatsvinden.

Click on the slide!

Ontdek Bourgondië

met prachtige schilderachtige dorpjes en wijngaarden

Camping Pont de Bourgogne is ideaal gelegen op slechts enkele kilometers van de snelweg A6 (afslag 26 Chalon Sud), tussen Beaune en Mâcon en slechts 1.5 km van het stadscentrum van Chalon sur Saône.
De camping is een uitstekende uitvalsbasis om de verrassend mooie omliggende streek te verkennen. Schilderachtige dorpjes (Brancion, Tournus, Cluny), interessante steden (Chalon sur Saône, Beaune), bezienswaardigheden (Château de Cormatin, Roche de Solutré) en de wereldberoemde wijngaarden (Mercurey, Meursault, Pommard, etc).

Click on the slide!

Chalon sur Saône, tweede stad van Bourgogne

Bakermat fotografie

Chalon sur Saône heeft ongeveer 50.000 inwoners en is daarmee de tweede stad van Bourgogne. Bovendien is de stad de bakermat van de fotografie; in Musée Nièpce wordt de geschiedenis van de fotografie prachtig weergegeven.

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Uitzicht op de camping vanaf Pont de Bourgogne

Pont de Bourgogne vanaf oever Saône

Modern nieuw sanitair op Pont de Bourgogne

Welkom in Chalon sur Saône, Zuid Bourgondië, op camping Pont de Bourgogne, uw ideale overnachtingsplaats

Onze camping bevindt zich langs de oever van de Saône rivier op slechts enkele minuten van het centrum van Chalon sur Saône. Mede dankzij de eenvoudige bereikbaarheid vanaf de A6 (Autoroute du Soleil, afslag 26 Chalon Sud) is camping Pont du Bourgogne uw ideale etappe onderweg naar uw vakantiebestemming (of onderweg terug naar huis natuurlijk). Gezien de centrale ligging van Chalon sur Saône in Bourgondië is onze camping ook een uitstekende uitvalsbasis om de streek te verkennen. Bovendien biedt Chalon sur Saône zelf ook het één en ander: goede restaurants, markten, evenementen, leuk winkelcentrum, etc. We zien ernaar uit u te verwelkomen op onze camping...

Reception is open from 8h to 12h and from 13h to 21h in low season and from 8h to 22h in high season. 

 
Il faut également ajouter le lien où sera redirigé l’internaute. Le texte en jaune est modifiable, il va apparaître dans le message de redirection et si vous le souhaitez, sur les pages de votre site. camping-chalon.mobi